3 Sporturi perfecte pentru aceasta vreme

image

Sportul, bată-l vina! El este principalul vinovat pentru felul in care arătam si ne simțim. Bine, ar mai fi si Alimentația, dar aici lucrurile parcă sunt ceva mai simple. Cu chiu, cu vai mai reușim sa renunțăm la mâncărurile nesănătoase, dar să facem mișcare, nici ridicați cu macaraua nu ne urnim din loc. Cu toate ca ne-am promis ca de luni ne apucam serios de treaba, iată ca-i deja a șaptea  ,luni’, si-i tot mai bine în pat/pe canapea/la o terasa.

Daca și tu faci parte din categoria oamenilor care efectiv n-au nicio tragere de inima când vine vorba de activități fizice, avem câteva propuneri care te-ar putea tenta. Pe scurt, poți sa te distrezi și sa-ți lucrezi și toate grupele musculare dintr-un foc.

Tot ce trebuie să faci este să aduni câțiva prieteni, să îmbraci o ținută sport și lucrurile sunt ca și rezolvate.

Iată trei sporturi perfecte pentru această vreme, iar noi îți garantăm că te vei distra de minune practicandu-le.

1. Tenis de câmp: este genul de sport care necesită o stare permanentă de alertă, lucru care te va ajuta sa consumi un număr mare de calorii. Chiar dacă a doua zi te vei trezi cu o febră musculară de toată Frumusețea, cu siguranță îți vei dori să revii pe teren cu prima ocazie. În plus, e dovedit științific faptul că practicanții acestui sport sunt mai optimiști și au o poftă de viață mai mare decât cei care nu joacă tenis.

2. Escalada: acest sport presupune cățărarea pe un panou artificial folosind doar propriile forte. Bineînțeles, poate fi practicat și pe un perete de stâncă natural, dar pentru un amator poate fi destul de periculos. Pe lângă faptul ca îți vei îmbunătăți condiția fizică, vei reuși să te întorci în timp, la minunata vârstă a copilăriei.  Atenție însă, se spune că escalada crează dependența, și sigur o să ajungi să faci din practicarea acestui sport un obicei.

3. Mersul pe bicicletă: te ajută să arzi calorii, îmbunătățeste sănătatea mintală, întărește sistemul imunitar și lista de beneficii poate continua. Nu este nici pe departe un sport monoton, gândește-te câte lucruri vei reuși să vezi în timp ce pedalezi.

Ei, am reușit să te convingem?

 

Leave a comment